Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2017

Opening inschrijving ‘Vriend van het IQ 2018’

12 november - 25 december

Vandaag openen we de inschrijving om vriend van het IQ te zijn in 2018.  Onder de knop IQ-Vrienden bovenaan in het menu kunt u alle details en voordelen vinden. Aarzelt u niet toe te treden tot deze exclusieve “Vriendenclub van het IQ Aarmoei-nieke”.  Uw 'Vriend van het IQ 2018 speld' ligt al voor u klaar. U toont uw verbondenheid met ons door een bedrag van minimaal € 11,11 aan ons over te maken. Het spreekt voor zich dat hogere bedragen door het IQ Aarmoei-nieke 'con amore' worden geaccepteerd.

Meer weten »
januari 2018

IQ on Ice

7 januari, 2018 om 16:00 - 21:00

Tijdens de gehele BVR Curling Competitie levert ook het IQ Aarmoei-nieke dit jaar een team. Met veel souplesse en met een IQ waardige worp zullen de heren, gekleed met bolhoed, sjaal en witte handschoenen, pogen een plaats te verdienen in de finale van deze competitie op zondag 7 Januari 2018. Tijdens deze finale (van 16.00 tot 21.00 uur) zal het IQ niet alleen een geduchte tegenstander zijn voor de strijdende  teams, maar ook voor muzikale begeleiding zorgen op het koude ijs. De leden van het IQ-gezelschap hopen dat de zo gekende klanken zullen zorgen voor een verhoogde sfeer tijdens deze finale, maar zijn zich ook bewust dat dit concentratie problemen…

Meer weten »

Nieuwjaarsconcert

11 januari, 2018 om 20:00 - 23:00
Etablissement de Veestallen, Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Elk jaar weer, op de donderdagavond in de 2e week van het nieuwe jaar stroomt de Bruine Zaal van etablissement de Veestallen vol voor het Nieuwjaarsconcert van het IQ Aarmoei-nieke. En zo ook weer dit jaar. Om 20.00 uur klinken de eerste klanken nadat we met elkaar bij binnenkomst 'de allerbeste wensen' hebben gedeeld. Kom gezellig naar de Kaai, waar in de gekende IQ sfeer, en de ambiance van Jef zijn bruin café, ruimte is voor gezelligheid, een drankje, en sfeervolle muziek. 

Meer weten »
februari 2018

IQ Presentatie-Avond

5 februari, 2018 om 20:00 - 23:00
Schouwburg De Kring (Kwakkelkooi), Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

De maandag-avond voor het carnavalsweekend staat bij velen dik gedrukt in de agenda. In de kleine zaal van Schouwburg de Kring (tijdens carnaval omgedoopt tot Kwakkelkooi) schotelt het IQ Aarmoei-nieke u een avondvullend programma voor waarin alleen maar hoogtepunten waar te nemen zijn. Een traditionele opening, gekende sprekers, verrassende sketches, en altijd weer de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Bolhoed. In de weken die eraan voorafgaan probeert menigeen een lek te vinden in de informatie barriere en te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven altijd stevig op elkaar tot op de avond zelf. Voel u welkom en kom genieten van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere…

Meer weten »

Koffieconcert en meer

11 februari, 2018
O.L. Vrouwekerk, Roosendaal, Kade 23
4703 GA Roosendaal,
+ Google Maps

Op de zondag van het carnavalsweekend kunt u de mannen van het IQ Aarmoei-nieke op verschillende plaatsen tegenkomen. Wanneer de Carnavals Mis is afgelopen en de koffie rijkelijk vloeit op het kerkplein, klinken de klanken van het IQ over de Kaai. Van daaruit verplaatsen de mannen zich door Tullepetaonestad en soms zelfs daarbuiten. Daar waar gezelligheid is, stappen de mannen in het wit-zwart mogelijk binnen. Een zondag waarop ze een gezellig stukje muziek maken, zonder een hele strakke agenda.

Meer weten »

Deelname Leutmart

12 februari, 2018 om 13:11 - 17:00
Oude Mart, Markt
Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

In 2017 was het IQ voor het eerst (sinds jaren) weer te vinden op de Leutmart op carnavalsmaandag. Ook in 2018 zullen ze er staan. Laat ook uw kinderen kennis maken met de heren van het IQ. Net als de IQ kwis in 2017 zal ook nu het IQ weer verrassend voor de dag komen. Met de aanwezigheid van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol op de leutmart werkt het Aarmoei-nieke aan het verder uitdragen van het bijzondere gedachtegoed van het IQ.

Meer weten »

IQ Dinsdagavond Carrousel

13 februari, 2018 om 20:00 - 23:00
Etablissement de Veestallen, Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Sinds 2017 geeft het IQ Aarmoei-nieke een andere invulling aan de laatste carnavalsavond. Ook in 2018 kunt u op deze avond in een overvol Etablissement meezingen met de life muziek van het IQ en andere muzikanten. U zingt nog een keer al die sfeervolle liedjes, voordat u uw carnavalspak weer voor ‘n jaar in de kast hangt. En we hebben u nodig, want geen bekende (lokale) zangers op deze avond, nee de zang komt van u! Kortom, u bent van harte welkom op deze heel gezellige 'leste aovond'. Vanaf 20.00 uur gaan we van start, en we beloven u dat we 'op tijd' stoppen (omstreeks 22.30/22.45) zodat u, als u…

Meer weten »
april 2018

Konings Concert

27 april, 2018 om 15:00 - 17:00
Etablissement de Veestallen, Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Na maanden in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren vandaag weer op. Een oranje lint om de hoed verwijst naar de speciale dag van 27 April. Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten VOOR, en bij minder weer binnen IN het etablissement. Onder het genot van een oranje bitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje verzorgt het IQ Aarmoei-nieke gezellige muziek terwijl we allen klinken op de verjaardag van de Koning.

Meer weten »
juni 2018

IQ Zomer-Avond-Concert

23 juni, 2018 om 20:00 - 23:00
Etablissement de Veestallen, Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Op een uitgelezen zomeravond, is de al oude cour achter etablissement de Veestallen voor deze avond omgebouwd voor een sfeervol zomeravond concert. Deze 'plets' achter het etablissement heeft sinds 2017 de officiele naam 'Cour Jef Boonen'. En dáár staat het podium, dáár staat de bar, dáár is het te doen. Een gezellige zwoele zomerse-avond in de open lucht met de gekende IQ klanken. Om 20.00 uur telt het IQ af voor hun eerste muziek-nummer. U bent van harte welkom. 

Meer weten »
september 2018

IQ Zwaaigat concert (i.v.m. R’daal 750-Jaar)

8 september, 2018 om 20:00 - 22:00
’t Zwaaigat, Kade
Roosendaal,
+ Google Maps

Na de gemeentelijk oproep van de commissie "Roosendaal 750 jaar" stond het IQ Aarmoei-nieke direct te trappelen om een lang gekoesterde wens te verwezenlijken. En in 2018 gaat dat, onder de vlag van onze jubilerende stad, ook werkelijk gebeuren. Vanaf een ponton in het zwaaigat aan de Kade zal het IQ Aarmoei-nieke in samenwerking met anderen een mooie muzikale avond verzorgen. Vanaf de kade, maar zeker ook vanuit uw eigen boot(je) op het water bent u van harte welkom om van deze speciale avond te genieten.  Momenteel is men druk bezig met alle voorbereidingen, maar noteert u nu reeds in uw agenda: 8 September 2018 / 20.00 uur / Zwaaigat…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen