Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IQ Zomeravondconcert

23 juni om 20:00 - 23:00

Op een uitgelezen zomeravond, is de al oude cour achter etablissement de Veestallen voor deze avond omgebouwd voor een sfeervol zomeravond concert.

Deze ‘plets’ achter het etablissement heeft sinds 2017 de officiele naam ‘Cour Jef Boonen’.

En dáár staat het podium, dáár staat de bar, dáár is het te doen. Een gezellige zwoele zomerse-avond in de open lucht met de gekende IQ klanken.

Het IQ Aarmoei-nieke zal u op deze avond onder het motto “Daar bij de waterkant” in 3 blokken aangenaam verrassen rondom dit thema vanwege de waterloop die momenteel aangepakt wordt achter de Paterskerk alsook achter het gekende thuisetablissement van het IQ Aarmoei-nieke.

Maar het herengezelschap maakt hiermee ook al een knipoog naar het IQ Zwaaigat Concert wat in september op een ponton in de Roosendaalse Vliet zal plaats vinden.

De 3 thema-blokken voor 23 juni hebben de toepasselijke namen meegekregen: ‘We steken van wal’, ‘Op volle zee – op woelige baren’ en ‘Terug naar de thuishaven’.

Tijdens dit zomeravondconcert kunt u ook nog gast-optredens verwachten. Zo zal Popkoor SKOOR u deze avond verrassen met hun aanwezigheid en is er eerder op de avond ruimte voor toetsenist Joost Clausing ingeruimd. Maar ook de generale repetitie van het zwaaigatlied o.l.v. Annelieke Danen staat op het programma

Het alsmaar jongere en energiekere IQ Aarmoei-nieke beloofd u weer een avond welke een genot zal zijn voor ieders oog en oor.

Om 20.00 uur telt het IQ af voor hun eerste muziek-nummer.

U bent allen (jong en oud) van harte welkom.  Cour Jef Boonen gaat open om 19.30 uur.

 

 

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps