Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IQ Zomeravondconcert

22 juni, 2019 om 20:00 - 23:00

IQ Aarmoei-nieke zomeravondconcert 2019.

 

Ons zomeravondconcert staat weer voor de deur. Direct na aswoensdag namen we een korte adempauze maar al snel daarna begonnen we met de voorbereidingen. Inmiddels is de worst geofferd aan de heilige Clara en de tenten om de plets van Jef
te overkappen zijn geregeld. Onze “witte dasse” & “pantalon” zijn weer gestoomd en onze bolle hoed staat geborsteld klaar.

Op zaterdag 22 juni aanstaande is het weer zover. Dan halen we alles uit de kast voor ons zomeravondconcert 2019. Plaats van handelen is buiten op de plets van café De Veestallen, waar anders dan op de Kaai. We zouden het geweldig vinden als u daarbij ook aanwezig bent.

Deze keer hebben we een heel speciaal thema, namelijk 75 jaar bevrijding van Roosendaal. De vrijheid, die we nu zo gewoon vinden, was toen allesbehalve gewoon. En dit is een goed moment, om daar bij stil te staan.

Vorig jaar hebben de Schout en Schepenen van onze naburige gemeente Essen de “Cour (van) Jef Boonen” geannexeerd en is sindsdien een Belgische enclave geworden. Jef was immers Belg in hart en nieren. Bij aanvang van het concert vindt daaromtrent een onthulling plaats.

Naast de oorstrelende klanken van ons zullen meerdere artiesten u weten te verrassen. Tevens kunt u genieten van prachtig historisch materiaal over de bevrijding, ons bereidwillig beschikbaar gesteld door het oorlogsmuseum Ossendrecht. Zelfs historische voertuigen zullen de ambiance verhogen.
We beloven u een avond van genot voor ieders oog, oor en keel. U en de uwen zijn van harte welkom op 22 juni a.s.

De plets opent zijn deuren vanaf 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Heel graag tot 22 juni

Gegevens

Datum:
22 juni, 2019
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps