Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

april 2018

Konings Concert

27 april om 15:00 - 17:00
Etablissement de Veestallen, Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Na maanden in de kast gelegen te hebben, gaan de bolhoeden van de heren vandaag weer op. Een oranje lint om de hoed verwijst naar de speciale dag van 27 April. Omstreeks de klok van 15.00 uur klinken de gekende klanken bij goed weer buiten VOOR, en bij minder weer binnen IN het etablissement. Onder het genot van een oranje bitter, een fris getapt glas gerstenat of ander drankje verzorgt het IQ Aarmoei-nieke gezellige muziek terwijl we allen klinken op de verjaardag van de Koning.

Meer weten »
juni 2018

IQ Zomer-Avond-Concert

23 juni om 20:00 - 23:00
Etablissement de Veestallen, Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Op een uitgelezen zomeravond, is de al oude cour achter etablissement de Veestallen voor deze avond omgebouwd voor een sfeervol zomeravond concert. Deze 'plets' achter het etablissement heeft sinds 2017 de officiele naam 'Cour Jef Boonen'. En dáár staat het podium, dáár staat de bar, dáár is het te doen. Een gezellige zwoele zomerse-avond in de open lucht met de gekende IQ klanken. Om 20.00 uur telt het IQ af voor hun eerste muziek-nummer. U bent van harte welkom. 

Meer weten »
september 2018

IQ Zwaaigat concert (i.v.m. R’daal 750-Jaar)

8 september om 20:00 - 22:00
Zwaaigat – Oosthavendijk, Oostelijke Havendijk 1a
Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Na de gemeentelijk oproep van de commissie "Roosendaal 750 jaar" stond het IQ Aarmoei-nieke direct te trappelen om een lang gekoesterde wens te verwezenlijken. En in 2018 gaat dat, onder de vlag van onze jubilerende stad, ook werkelijk gebeuren. Vanaf een ponton in het zwaaigat aan de Kade zal het IQ Aarmoei-nieke in samenwerking met anderen een mooie muzikale avond verzorgen. Vanaf de kade, maar zeker ook vanuit uw eigen boot(je) op het water bent u van harte welkom om van deze speciale avond te genieten.  Momenteel is men druk bezig met alle voorbereidingen, maar noteert u nu reeds in uw agenda: 8 September 2018 / 20.00 uur / Zwaaigat…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen