IQ-Vrienden

 

Hoe word jij “Vriend van het IQ”

 

Sinds november 2016 zijn we officieel gestart met de oprichting van de “vriendenclub van het IQ Aarmoei-nieke”. Het enthousiasme hiervoor is vanaf de start overweldigend en daar zijn we u allen erg dankbaar voor.

De gedachten achter de Vriendenclub van het IQ Aarmoei-nieke: Wij wensen de activiteiten die we ontplooien correct, gezellig maar vooral ook breed toegankelijk te houden. Door de donaties uit deze vriendenclub zijn we hier veel beter toe in staat.

We zijn trots wanneer we kijken naar de grote groep vrienden en partners die ons steunen, alsook de andere sympathisanten die ons helpen bij de uitvoering van onze plannen. Met die wetenschap is er van “aarmoei” zeker geen sprake. Maar als we willen blijven doen wat we doen, moeten we de “aaremoei” in de kas, in het belang van de voortgang, goed in de gaten houden. Vandaar dus deze vriendenclub.

Jaarlijks omstreeks 11-11 openen we de inschrijving voor het aankomende kalenderjaar. Mocht u ook willen toetreden tot onze vriendenclub doe dan het volgende:

Stuur ons een bericht via ons contactformulier, met als onderwerp “Vriend van het IQ” en vermeldt in dat bericht aan ons: uw naam, adres, postcode, woonplaats én uw E-mailadres.

U zult dan ‘per direct’ de laatste IQ-informatie ontvangen. Immers, we nemen uw gegevens snel op in ons adressenbestand. Tevens informeren we u of toetreding tot de vriendenclub per direct (nog) mogelijk is, of dat u even moet wachten tot de eerstvolgende 11e november. 

U bent al lid van deze exclusieve club als u jaarlijks een bedrag van minimaal € 11,11 aan ons overmaakt. Het spreekt voor zich dat hogere bedragen aan ons overgemaakt door het IQ ‘con amore’ worden geaccepteerd. Graag zelfs! 

Let op: Aanmeldingen welke wij ontvangen ná 24 december worden natuurlijk nog steeds zéér gewaardeerd, maar een unieke draagspeld kan dan niet meer gegarandeerd worden, gezien de beperkte oplage. 
 
U, als ‘vriend’ bedanken/verwennen wij op een manier die IQ waardig is. Zo zal elke vriend van het IQ Aarmoei-nieke van ons jaarlijks een unieke draagspeld ontvangen welke u de aandacht geeft die een echte vriend verdient. Het moge duidelijk zijn: Het is zeker niet ons doel om zo veel mogelijk speldjes te verkopen, maar we bedanken onze vrienden voor hun donatie d.m.v. zo’n vriendenspeld.
Let op; Elke afzonderlijke betaling/storting (van € 11,11 of meer) zien we steeds als 1 donatie/1 vriend/1 vriendenspeld!

Het dragen van de speld geeft u recht op:

Een gegarandeerde zitplaats op ons Nieuwjaarsconcert én Zomeravondconcert

  • voor 2 personen, tot 30 min. voor ons aanvang.

*  Tevens heeft u  gratis toegang tot:

  • Onze presentatie-avond (uitreiking Gouden Bolhoed)
  • En tot de IQ Dinsdagavond Carrousel (op carnavalsdinsdag in het Café van établissement de Veestallen)

* Kijk voor de correcte data en aanvangstijden van bovenstaande activiteiten onder Agenda op deze website.