Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IQ Presentatie-Avond

10 februari om 20:00 - 20:44

Vanaf 10 febr. 20.00 uur is de IQ presentatieavond 2021 te bekijken voor iedereen.

De maandag-avond vóór het carnavalsweekend was in 2021 anders dan u van ons gewent bent.

Immers in een gewone situatie stond deze dag bij velen dik gedrukt in de agenda. In Schouwburg de Kring (tijdens carnaval omgedoopt tot Kwakkelkooi) schotelt het IQ Aarmoei-nieke u (in een gewoon jaar) een avondvullend programma voor waarin alleen maar hoogtepunten waar te nemen zijn.

Een traditionele opening, gekende sprekers, verrassende sketches, en altijd weer de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Bolhoed.

In de weken die eraan voorafgaan probeert menigeen jaarlijks een lek te vinden in de informatie barrière en te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven altijd stevig op elkaar tot op de avond zelf. Zo ook in 2021, dat was hetzelfde…..

Maar dit jaar, 2021, is al het anderen even anders. Op 8 & 9 februari was daarom onze -digitale- presentatieavond exclusief bij te wonen voor alle 2021 vrienden van het IQ Aarmoei-nieke.  Zo konden we onze trouwe achterban toch die extra aandacht geven die vrienden voor elkaar over hebben.  En dat deden we graag, immers achter de schermen waren we druk bezig geweest met deze avond. Ja, het zou anders zijn. Nee we konden niet bij elkaar komen. Maar ’t IQ gaòd aaltij deùr.

Dus ook dit jaar was er een presentatieavond, en ging die 48e Gouden Bolhoed naar iemand die hem dik verdient.

Vanaf 10 febr. 20.00 uur is de deze presentatieavond te bekijken voor iedereen.

 

Dus voel u welkom en kom genieten van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is. Via de onderstaande link komt u ‘waar u wezen’ moet.

En 1 ding blijft……. Eens naar de IQ Presentatie-Avond, is jaarlijks naar de IQ Presentatie-Avond !

Wie zal de opvolger worden van Ruud van Osta en mag de Gouden Bolhoed 2021 in ontvangst nemen ?

 

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
20:00 - 20:44

Locatie

Schouwburg De Kring (Kwakkelkooi)
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal, Nederland