Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IQ Zomeravondconcert

25 juni om 20:00 - 22:30

IQ Aarmoei-nieke zomeravondconcert 2022.

 

Ons zomeravondconcert staat weer voor de deur. Direct na aswoensdag namen we een korte adempauze, bliezen in een overvol café tijdens koningsdag en direct daarna begonnen we met de voorbereidingen voor 25 juni a.s. Inmiddels is de worst geofferd aan de heilige Clara en de tenten om de plets achter de Veestallen (Cour Jef Boonen) te overkappen zijn geregeld. Onze “witte dasse” & “pantalon” zijn weer gestoomd en onze bolle hoed staat geborsteld klaar.

Zaterdag 25 juni aanstaande is het weer zover. Dan halen we alles uit de kast voor ons zomeravondconcert 2022. Zéker nu het allemaal weer kan smachten -ook wij- om elkaar weer te ontmoeten, de hand te schudden en onder onze gekende klanken een zomerse avond buiten te beleven. Plaats van handelen is ‘Cour Jef Boonen’ achter café De Veestallen, waar anders dan op de Kaai. We zouden het geweldig vinden als u daarbij aanwezig bent.

Deze keer hebben we gekozen voor het thema “oud van goud“.

Een thema wat perfect past in ons 50-jarig jubileumjaar. Gouden nummers van het IQ, een vanouds bekend meezingboekje ter verhoging van de sfeer, maar ook gouden gastoptredens en oude verrassingen komen deze avond voorbij.

We spelen maar liefst 3 muziek blokken deze avond afgewisseld met verrassingen zoals u die van ons kunt verwachten. Bij één van die verrassingen kunnen alle aanwezigen participeren ter verhoging van de feestvreugde”.

Naast onze oorstrelende klanken kunt u rekenen op een heerlijk ontspannen avond waar een drankje, vrolijke noten en (IQ)-vrienden ontmoeten perfect samen gaan.

We beloven u een avond van genot voor ieders oog, oor en keel. U en de uwen zijn van harte welkom op 25 juni a.s.

Wees op tijd om een zitplaats te hebben, ons concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Heel graag tot 25 juni

* U kunt deze avond pinnen, maar contant gaat onze vrijwilligers sneller af.
  (5 bonnen voor slechts € 10,= deze avond)

 

 

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps