Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Zomeravondconcert

22 juni om 20:00 - 22:30

IQ Aarmoei-nieke zomeravondconcert

Met deze keer…..

Ons zomeravondconcert staat weer voor de deur. Direct na aswoensdag namen we een korte adempauze, bliezen vol enthousiasme tijdens koningsdag en direct daarna ging de focus op ons zomeravondconcert. Nu, kort voor deze gezellige avond op de Kaai, offeren we de worst aan de heilige Clara en zoeken we de tenten weer op om de plets achter de Veestallen (Cour Jef Boonen) te overkappen. Onze “witte dasse” & “pantalon” zijn weer gestoomd en onze bolle hoed staat geborsteld klaar voor ons Zomeravondconcert.

Dit jaar zal het allemaal draaien om ‘De vijf van de Kaai’.Dus kom naar ons legendarisch zomeravondconcert en breng uw stem uit!

Zaterdag 22 juni is het weer zover. Dan halen we alles uit de kast voor ons zomeravondconcert.  Een avond, lekker dicht bij elkaar waar we elkaar ontmoeten, de hand te schudden en onder onze gekende klanken een zomerse avond buiten beleven. Plaats van handelen is ‘Cour Jef Boonen’ achter café De Veestallen, waar anders dan op de Kaai. We zouden het geweldig vinden als u daarbij (wederom) aanwezig bent.

 

Het programma, rondom ‘de vijf van de Kaai’zal als een rode draad door de avond lopen. Daarnaast kunt u rekenen op een vanouds bekend meezingboekje ter verhoging van de sfeer, en de gezelligheid die u bij ons mag verwachten.

We spelen deze avond 3 muziek blokken afgewisseld met natuurlijk weer wat  verrassingen. 

Naast onze oorstrelende klanken kunt u rekenen op een heerlijk ontspannen avond waar een drankje, vrolijke noten en (IQ)-vrienden ontmoeten perfect samen gaan.

We beloven u een avond van genot voor ieders oog, oor en keel. U en de uwen zijn van harte welkom.

Wees op tijd om een zitplaats te hebben, ons concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Heel graag tot 22 juni

* U kunt deze avond pinnen, maar contant gaat onze vrijwilligers sneller af.

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *