Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Zomeravondconcert

24 juni, 2023 om 20:00 - 22:30

IQ Aarmoei-nieke zomeravondconcert 2023.

 

Ons zomeravondconcert staat weer voor de deur. Direct na aswoensdag namen we een korte adempauze, bliezen voor en in een overvol café tijdens koningsdag en direct daarna vlogen we door naar ons Zwaaigatconcert. Nu zal kort voor 24 juni a.s. de worst geofferd worden aan de heilige Clara en zoeken we de tenten weer op om de plets achter de Veestallen (Cour Jef Boonen) te overkappen. Onze “witte dasse” & “pantalon” zijn dan weer gestoomd en onze bolle hoed staat geborsteld klaar voor ons Zomeravondconcert 2023.

Zaterdag 24 juni aanstaande is het weer zover. Dan halen we alles uit de kast voor ons zomeravondconcert. Na de gezelligheid (op grote afstand) tijdens ons Zwaaigatconcert nu weer lekker dicht bij elkaar ontmoeten, de hand te schudden en onder onze gekende klanken een zomerse avond buiten te beleven. Plaats van handelen is ‘Cour Jef Boonen’ achter café De Veestallen, waar anders dan op de Kaai. We zouden het geweldig vinden als u daarbij (wederom) aanwezig bent.

 

Het programma is (voor ons) inmiddels bekend en blijft voor u geheim. Maar u kunt rekenen op een vanouds bekend meezingboekje ter verhoging van de sfeer, en de gezelligheid die u bij ons mag verwachten.

We spelen deze avond 3 muziek blokken afgewisseld met natuurlijk weer wat  verrassingen. 

Naast onze oorstrelende klanken kunt u rekenen op een heerlijk ontspannen avond waar een drankje, vrolijke noten en (IQ)-vrienden ontmoeten perfect samen gaan.

We beloven u een avond van genot voor ieders oog, oor en keel. U en de uwen zijn van harte welkom op 24 juni a.s.

Wees op tijd om een zitplaats te hebben, ons concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Heel graag tot 24 juni

* U kunt deze avond pinnen, maar contant gaat onze vrijwilligers sneller af.

Gegevens

Datum:
24 juni, 2023
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *