Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Koningsconcert

27 april om 15:00 - 17:00

Lang leve de Koning!

Op Koningsdag, donderdag 27 april, vanaf 15.00 uur, verzorgen we voor u weer ons traditionele Koningsconcert op de Kaai. 

Gekende nummers als (natuurlijk) “Jef & Lena” staan samen met heerlijke “oranje-nummers” op het programma. Dus ook ‘de appeltjes van oranje’ komen voorbij nadat ze door ons de afgelopen weken stevig zijn gerepeteerd.

Rond de klok van 15.00 uur klinken onze gekende klanken in de achterzaal van de Veestallen. Immers, zoals de weersverwachtingen op het moment van dit schrijven zijn, is een binnen optreden de slimste keus.
 
“Onze zwarte bolhoed, ziet er die dag extra feestelijk uit. Immers middels een oranje lint om die hoed verwijzen we naar deze speciale feestdag.
Verder zullen we ook de gouden koets van stal halen. Het is enerzijds een mooi decor voor ons optreden en nu dit rijtuig al geruime tijd in restauratie is en daardoor minder zichtbaar is het ook een manier om u de kans te geven om hem van dichtbij te bekijken. We rijden hem op Koningsdag gewoon de zaal in.
 
Na afloop van ons optreden is er ook ruimte om hem van dichtbij te bekijken en eventueel mee op de foto te gaan”.

Gevarieerd programma:

We hopen u weer te kunnen verrassen met de 3 blokken die we deze middag zullen spelen. U zult de sfeer en het gevarieerde programma weer direct herkennen zoals u dat van ons steeds gewend bent.

Kom dus gezellig naar de Roosendaalse binnenstad en geniet van tal van Koningsdag activiteiten.

Tegen de klok van 3 is het dan tijd om af te zakken naar de Kaai alwaar we elkaar op een gezellige en ongedwongen wijze kunnen ontmoeten tijdens deze feestelijke gelegenheid.

Koningsdag – 27 april, vanaf 15.00 uur

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *