Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Aarmoei-nieke, door de jaren heen

23 oktober, 2022 om 14:30 - 15:45

€11.11

Een onvergetelijke herinnering……..

Op deze zondagmiddag sluiten we ons 50-jarig jubileumjaar af voor al onze vrienden en geheel Roosendaal met een verrassende jubileumvoorstelling in de grote zaal van Schouwburg De Kring.

Ons oprichtingsmoment is immers “dun aarfst van 1972“, dus in deze periode zijn we écht jarig.

Onder de noemer Het IQ Aarmoei-nieke door de jaren heen kunt u een voorstelling verwachten waarbij uw oren gestreeld worden zoals u dat van het IQ Aarmoei-nieke kent. U zult een glimlach, zo nu en dan, niet kunnen onderdrukken en natuurlijk ontmoet u hier weer vele gekende vrienden van binnen en buiten het IQ Aarmoei-nieke.

Natuurlijk zult u vanaf moment één het IQ herkennen zoals we dat al jaren zijn, maar toch is er ook veel veranderd. We nemen u mee door 50 jaar IQ historie. Wie waren die oprichters, en wat dreef hen. Hoe zat het ook alweer met die eerste Gouden Bolhoed en wanneer kwamen er Gouden Bolhoeden op de hoofden van dames. Maar ook goede herinneringen van jaren terug passeren de revue of worden nog eens afgestoft getoond. En natuurlijk kijkt het IQ ook vooruit immers ‘t IQ gaòd aaltij deùr! Zo is er in Roosendaal b.v. een Zwaaigat en wij hebben al jaren een intense wens……….

Na de voorstelling is er een gezellige na-zit in de zo gekende IQ sfeer waarbij de eerste consumptie voor u klaar staat als u de zaal uit komt.

Een voorstelling waar de volgende dag, over gesproken zal worden bij het koffie-apparaat.

  • Kaartverkoop, via de website van de Kring
  • Kaarten kosten € 11,11 per persoon en zijn incl. garderobe en de eerste consumptie voor de afterparty.
  • Aanvang van de voorstelling 14.30 uur.

Gegevens

Datum:
23 oktober, 2022
Tijd:
14:30 - 15:45
Kosten:
€11.11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *