Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsconcert

8 januari om 20:00 - 20:11

Image result for gelukkig nieuwjaar

Bij het begin van een nieuw jaar hoort natuurlijk ook het IQ Nieuwjaarsconcert.

In tijden waarin helaas weinig mogelijk is hebben we het toch voor elkaar! Deze keer gaan we u op vrijdagavond 8 januari 2021 met veel creativiteit verrassen met TOCH een nieuwjaarsconcert van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol.

Het spijt ons dat we u dit jaar niet kunnen vragen om voor deze gezellige avond weer en wind te trotseren. Dus als u niet naar ons kunt komen, komen wij naar u. Vanuit uw luie stoel kunt u deze avond genieten van ons LIVE, 11-minuten durende nieuwjaarsconcert.

Wij trekken er ons beste pak voor aan om dat we er ook in 2021 netjes bij willen staan als we op een geheime locatie en volledige corona-proof om 20.00 uur LIVE aftrappen. Het komt uw huiskamer binnen via de onderstaande ‘link’ en we hopen dat u erbij bent. Immers hoe meer zielen, hoe meer IQ-vreugd. Een tip voor uw voorbereiding; Zet bij aanvang direct een drankje klaar want ‘samen proosten’ is zéker onderdeel van het programma.

Een voltallig IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol zal u die avond verrassen ondanks dat we onze instrumenten vanaf aswoensdag al niet meer hebben bespeeld.

’t IQ gaòd aaltij deùr………..tenslotte zijn wij mee zotte kappen geboren.

Voor alle toekomstige activiteiten adviseren we u, blijf steeds onze Website, Facebook & Instagram kanalen in de gaten houden.  Maar op 8 Januari a.s. om 20.00 uur moet het gebeuren. Wij hopen dan, samen met u, te kunnen genieten van sfeervolle muziek en de gekende ambiance, in een creatieve oplossing, u aangeboden door het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol.

U bent van harte welkom.

Vrijdag 8 januari, Live om 20.00 uur.

Bij te wonen via:     https://youtu.be/qf_DaJE-iSE

 

Gegevens

Datum:
8 januari
Tijd:
20:00 - 20:11