Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening inschrijving ‘Vriend van het IQ 2024’

11 november, 2023 - 15 december, 2023

Jaarlijks op 11 november openen we de inschrijving om vriend van het IQ te worden voor het aankomende kalenderjaar.

Onder de knop IQ-Vrienden kunt u alle details en voordelen hiervan vinden. Aarzel niet om toe te treden tot deze exclusieve “Vriendenclub van het IQ Aarmoei-nieke”.  Uw ‘Vriend van het IQ speld’ voor het komende jaar ligt al voor u klaar. U toont uw verbondenheid met ons door een bedrag van minimaal € 11,11 aan ons te doneren. Het spreekt voor zich dat hogere bedragen door het IQ Aarmoei-nieke ‘con amore’ worden geaccepteerd. (sluiting aanmelden als vriend van het IQ voor komend jaar is 15 december)

Belangrijk om te weten:

  • Wij streven NIET naar het verkopen van zoveel mogelijk vriendenspeldjes, want wij verkopen geen speldjes! Nee, wij bedanken onze vrienden voor hun donatie met deze unieke draagspeld en tevens ontvangen die vrienden steeds voordeel en/of voorrang bij onze optredens/evenementen.
  • Elke afzonderlijke storting van € 11,11 (of meer) zien wij als 1 vriendendonatie. En daarvoor ontvangt u dus ook 1 draagspeld.
  • Let op: Aanmeldingen welke wij ontvangen ná 15 december worden nog steeds zéér gewaardeerd, maar een unieke draagspeld kan dan niet meer gegarandeerd worden, gezien de beperkte oplage.

Gegevens

Begin:
11 november, 2023
Einde:
15 december, 2023

Een gedachte over “Opening inschrijving ‘Vriend van het IQ 2024’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *