Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening inschrijving ‘Vriend van het IQ 2022’

11 november, 2021 - 15 december, 2021

Jaarlijks op 11 november openen we de inschrijving om vriend van het IQ te worden voor het aankomende kalenderjaar.

Onder de knop IQ-Vrienden kunt u alle details en voordelen hiervan vinden. Aarzel niet om toe te treden tot deze exclusieve “Vriendenclub van het IQ Aarmoei-nieke”.  Uw ‘Vriend van het IQ speld’ voor het komende jaar ligt al voor u klaar. U toont uw verbondenheid met ons door een bedrag van minimaal € 11,11 aan ons te doneren. Het spreekt voor zich dat hogere bedragen door het IQ Aarmoei-nieke ‘con amore’ worden geaccepteerd. (bijgaande foto is de 2021 speld, de speciale 2022 speld is vanwege ons 50-jarig jubileum natuurlijk een speciale versie. Maar die houden we nog even geheim)

 

Belangrijk om te weten:

  • Wij streven NIET naar het verkopen van zoveel mogelijk vriendenspeldjes, want wij verkopen geen speldjes. Nee, wij bedanken onze vrienden voor hun donatie met deze unieke draagspeld en tevens ontvangen die vrienden van ons enkele voordelen bij onze optredens/evenementen.
  • Elke afzonderlijke storting van € 11,11 (of meer) zien wij als 1 vriendendonatie. En daarvoor ontvangt u dus ook 1 draagspeld.
  • Let op: Aanmeldingen welke wij ontvangen ná 15 december worden nog steeds zéér gewaardeerd, maar een unieke draagspeld kan dan niet meer gegarandeerd worden, gezien de beperkte oplage.
  • Onderstaande foto is de 2021 speld, de speciale 2022 speld is vanwege ons 50-jarig jubileum natuurlijk een speciale versie (maar die houden we nog even geheim)

 

Gegevens

Begin:
11 november, 2021
Einde:
15 december, 2021