Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Presentatieavond

13 februari om 20:00 - 22:30

En de 50e Gouden Bolhoed gaat naar ……….

Op maandag avond 13 februari a.s. is de kleine zaal van ‘De Kwakkelkooi’ (Schouwburg de Kring) eindelijk weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. De avond, welke gekend is binnen en buiten de stadsgrenzen zal weer vol staan van verrassingen. Zéker nu we de 50e Gouden Bolhoed zullen uitreiken hebben we extra ingezet op een avond vol verrassingen en hoogtepunten. Het cadeau, wat we in ons jubileumjaar de stad hebben beloofd (een rosarium in de Paterstuin) zal een belangrijke rode draad zijn door de avond heen.

In het thema “Roosachtig Roosendaal” nemen we onze vrienden en gasten mee in een avondvullend programma waar menig Tullepetaon bij wilt zijn. Het streelt ons ook dat we steeds meer jongeren in ons publiek mogen verwelkomen en hopen dan ook dat we dit jaar wederom nieuwe nieuwsgierige Tullepetaone op de maandag vóór de carnaval mogen begroeten op ‘onze maandagavond’.

In een avond vol met gekende sprekers en verrassende sketches, gastartiesten en herkenbare muziek van ons zelf met natuurlijk vele meezingers, zeker met het motto van dit jaar “Kende ’t lieke”, zal ook de 50e Gouden Bolhoed zijn weg vinden naar de uitverkorene. Jaarlijks is het een groot geheim wie die hoed dit jaar het beste past. Terwijl wij de laatste hand leggen aan een bomvol programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoed dragers ongekende vormen aan.

Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond, probeert menigeen een lek te vinden in de informatie barrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven voor alsnog stevig op elkaar en men zal moeten wachten tot maandagavond 13 februari 2023.

Voel u welkom, en neem onze uitnodiging aan om, ook al is het voor de eerste keer, te komen genieten van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is.

Maandag 13 februari, kleine zaal Schouwburg de Kring, aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) gratis entree.              

Wie zal de opvolger worden van Ruud van Osta (2020), Leo de Jaeger (2021) en Ad Vos (2022)?

 

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Schouwburg De Kring (Kwakkelkooi)
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *