Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Presentatieavond

5 februari om 20:00 - 22:30

En de 51e Gouden Bolhoed gaat naar ……….

Op maandag avond 5 februari a.s. is de zaal van ‘De Kwakkelkooi’ (Schouwburg de Kring) weer het toneel van de presentatieavond van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol. De avond, welke gekend is binnen en buiten de stadsgrenzen zal weer vol staan van verrassingen. Wederom zetten we in op een avond vol verrassingen en hoogtepunten.

In ons eigen thema nemen we onze vrienden en gasten mee in een avondvullend programma waar menig Tullepetaon bij wilt zijn. Het streelt ons ook dat we steeds meer jongeren in ons publiek mogen verwelkomen en hopen ook dat we dit jaar wederom nieuwe nieuwsgierige Tullepetaone op de maandag vóór de carnaval mogen begroeten op ‘onze maandagavond’.

In een avond vol met gekende sprekers en verrassende sketches, gastartiesten en herkenbare muziek van ons zelf met natuurlijk vele meezingers, zal ook de 51e Gouden Bolhoed zijn weg vinden naar de uitverkorene. Jaarlijks is het een groot geheim wie die hoed dit jaar het beste past. Terwijl wij de laatste hand leggen aan een bomvol programma neemt de spanning rondom de uitbreiding van het college van gouden bolhoed dragers ongekende vormen aan.

Immers jaarlijks, in de weken en dagen vooraf aan die bijzondere avond, probeert menigeen een lek te vinden in de informatie barrière om te vernemen wie de uitverkorene zal zijn. Maar de kaken blijven voor alsnog stevig op elkaar en men zal moeten wachten tot maandagavond 5 februari.

Voel u welkom, en neem onze uitnodiging aan om, ook al is het voor de eerste keer, te komen genieten van een sfeervolle carnavalsavond zoals er geen andere is.

Maandag 5 februari, Schouwburg de Kring, aanvang 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) gratis entree.              

Wie zal de opvolger worden van Ruud van Osta (2020), Leo de Jaeger (2021) en Ad Vos (2022) & Richard Nagtzaam (2023)

 

Gegevens

Datum:
5 februari
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Schouwburg De Kring (Kwakkelkooi)
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *