Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IQ Dinsdagavondcarrousel

13 februari om 20:00 - 22:30

Gezellig meezingen in het café en uw consumptie uit een écht glas!

Op de leste dag van de carnaval verwennen we al onze gasten graag met nóg een avond gekende IQ-gezelligheid in de bruinste kroeg van Tullepetaonestad. Gezellig meezingen kan ook dit jaar weer op de Kaai. Tevens schenkt de uitbater z’n drankje voor u graag in échte glazen. En dat kan omdat de ambiance zo gemoedelijk is. Tevens is het een avond met een duidelijk eind, zodat ieder die dat wenst nog naar de sluiting op de Markt kan.

Een avond onder de noemer “IQ dinsdagavondcarrousel” omdat alles voorbij kan komen. Maar er zijn ook zekerheden op deze avond. Zo gaat het “eike van Toon” weer naar een nieuwe gelukkige, zullen we het IQ-vaandel verreiken met een extra penning en is zeker en vast participatie gewenst van alle aanwezigen.

Meezingen via de teksten op schermen, gezellige (live) muziek en eigenlijk alleen maar mensen die elkaar kennen. Een avond dus voor & met (IQ)vrienden & Tullepetaone onder elkaar.

We beginnen rond de klok van 20.00 uur en beloven om uiterlijk 22.30 uur af te sluiten. Liefhebbers kunnen dan nog (ruim) op tijd op de Markt zijn om de gehele sluiting van het carnaval bij te wonen.

U bent allen van harte welkom / aanvang 20.00 uur.

  • Hieronder een paar foto’s van de gezelligheid van carnavals dinsdagavonden van eerdere jaren.

   

 

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Etablissement de Veestallen
Kade 65
4703 GD Roosendaal, Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *